Na de mi is az a pulled pork burger? A pulled pork, azaz a tépett sertés egy klasszikus comfort food, amely most végre elnyeri méltó helyét – belekerül egy Bamba burgerbe.
A februári ajánlatunk részeként a havi burger legfontosabb feltéte ez a pulled pork, azaz tépett, vagy cafatos sertéssült. A sertéslapocka fűszerezésre kerül, melynek része só, bors, fokhagymapor, mustármag, vöröshagymapor, és még rengeteg egyéb összetevő. Ezután hosszú ideig, alacsony hőmérsékleten hőkezelik ezt a nagyobb fajta húst, melynek végén az teljes mértékben omlóssá válik. Ezután kézzel darabjaira, szálaira szedjük, húzzuk – innen származik az étel neve is.
Burgerünkbe a klasszikus, avagy prémium Hortobágy Angus húspogácsát is kérhetünk, melyre lágy, ír cheddar sajtot olvasztunk. Erre kerül rá a rostlapon kicsit visszamelegített, szálaiban megpirított pulled pork, amely ezáltal nyer egy roppanós textúrát is a külsején.
A hamburger zsömléjét jól ismeritek, ezt természetesen megpirítjuk, így kerül rá a havi burgerünk másik izgalmas alapanyaga, az epres barbecue szósz. Ezt a szószt a Bamba Astoria éttermünkből már ismerhetitek, de most úgy döntöttünk, hogy ennek a fantasztikus burgernek is bemutatjuk.
Aki pedig a zöldséget hiányolná a burgerben, az se tegye, hiszen ebbe is kerül, nem is kevés, mégpedig a köretként jól ismert káposztasaláta formájában. Ez egy majonézes-tejfölös alappal rendelkező saláta, melyben a káposzta mellett a kínai kel és az újhagyma biztosítja a frissességet.
A burgerünk így válik tehát teljessé, és kérhető február folyamán az összes Bamba Marhában, elérhető az éttermeinkben, illetve kiszállításra is.