2015 tavaszan néhány jóbarát kitalálta, hogy szuper burgereikkel meghódítják a várost.
Köztük volt Jancsa Jani is, akit a Burger Blogról vagy a Street Kitchen főzőműsoraiból már sokan ismerhetnek. A gondolatot tettek követték, és 2015 augusztusában meg is nyílt az első üzlet az Oktogonon, amely mostanra legendássá vált a különleges burgerek kedvelőinek körében. 2016 nyarán két szezonális üzlettel gazdagodott a paletta (Napközi a Millenárison, valamint a margitszigeti Raktár Beachen); novemberben pedig megnyílt a Bamba Bazilika, decemberben pedig az eddigi legnagyobb Bamba, első magyar burgerezőként a Fashion Street részeként a Deák téren.

 

Fontosak a friss alapanyagok, az extravagáns burger kombinációk, és a házilag készülő speciális mártogatós szószok.

 

A JELSZÓ: EZ BURGER, #EZBAMBA!

RÓLUNK ÍRTÁK:

“Véletlenül bukkantam rá, de egyből beleszerettem. A Sloppy Joe burgeruk egyszeruen zsenialis, a legjobb amit valaha ettem. A krumpli megfeleloen izesitett, a hazi szoszok pedig szinten szuperek. Abszolut 10/10, a kedvenc burgeresem!”


“Nagyon jó kis hely a Bamba Marha! Folyamatosan vannak havi extra burgerek amiket érdemes kipróbálni, a házi szószok nagyon finomak! A hamburger bucinak párja nincs! Egyszerűen tökéletes! Finom burgerek, kedves kiszolgálás!”