2015 tavaszan kitaláltuk, hogy szuper burgereinkkel meghódítjuk a várost, kulináris vezetőnk pedig az a Jancsa Jani lett, akit a Burger Blogról vagy Street Kitchenről már sokan ismerhettek. A gondolatot tettek követték, és 2015 augusztusában megnyitottuk az első éttermünket az Oktogonon, amely mostanra legendássá vált a különleges burgerek kedvelőinek körében. 2016 nyarán két szezonális üzlettel gazdagodott a paletta (Napközi a Millenárison, valamint a margitszigeti Raktár Beachen); novemberben megnyílt a Bamba Bazilika, decemberben pedig az eddigi legnagyobb Bamba, első magyar burgerezőként a Fashion Street részeként a Deák téren.
A legújabb üzletünk 2018 májusában nyílt a Ferencieken, a Váci utca tőszomszédságában, de természetesen nem állunk meg ennyinél, 2020 végéig még rengeteg nyitást tervezünk a város legjobb pontjain, hiszen tudjátok: ha burger, akkor Bamba!
Éttermeink alapkövei a friss, lokálisan beszerzett alapanyagok, az extravagáns burger kombinációk, és a házilag készülő speciális mártogatós szószok. Folyamatosan fejlődünk mind minőségben (opcionális Angus húspogácsa, teljes kiőrlésű zsömle), mind pedig kínálatban (folyamatosan megújuló havi ajánlatok), hiszen nem csak elkápráztani, hanem megtartani is szeretnénk vendégeinket. Egy szó, mint száz: látogassatok el hozzánk, hogy megtudjátok, milyen is a valódi Bamba élmény!
A JELSZÓ: EZ BURGER, #EZBAMBA!

RÓLUNK ÍRTÁK:

“Véletlenül bukkantam rá, de egyből beleszerettem. A Sloppy Joe burgeruk egyszeruen zsenialis, a legjobb amit valaha ettem. A krumpli megfeleloen izesitett, a hazi szoszok pedig szinten szuperek. Abszolut 10/10, a kedvenc burgeresem!”


“Nagyon jó kis hely a Bamba Marha! Folyamatosan vannak havi extra burgerek amiket érdemes kipróbálni, a házi szószok nagyon finomak! A hamburger bucinak párja nincs! Egyszerűen tökéletes! Finom burgerek, kedves kiszolgálás!”